Mina Drömmar Är Fantasier För Jag Vet Att Det Aldrig Kommer Hända Men Önska Det Kan Jag!

2011-08-18 @ 22:49:39
hahaha ganska glad igår beställde vi kläder från HM och idag lite grejs från pagoni :)

aja idag hade vi fotbollsträning och värsta fys springningen vi har på slutet vi kör intervaller 2 varv runt 11 manna plan och det är jobbigare än vad det låter men sen har man ju kanske inte bästa kondisen satt aja.
Fredag imorgon dagarna rusar förbi och plötsligt så är det höst heller sensommar men det känns som att man inte har hunnit med något jag hade hoppats på forsränning men det är ju ganska kallt i vattnet nu men det är så kul och man vänjer sig ganska snabbt och desutom får man paddla hela tiden aja får ta och snacka med mamma och pappa om det!
Juste jag har hittat drömmarnas röster!
Adele hahaha om ni undrar så är jag inte efter men nu har jag fattat att hon är otrolig!!!
Regina spektor hon är grymt duktig lyssna på hennes låtar det är värt det!!!
Jag har egentligen inget att skriva om men kan säga att bilder kommer men det är så att photoshop försvann då vi bytte hårddisk så jag får nöja mig med picnick eller vad det heter men det funkar faktiskt väldigt bra!
men det kommer bilder det kan jag lova!!!!!!!
Juste det är ganska jobbigt ibland för jag drömmer ganska mycket eller jag kommer faktiskt ihåg det mesta av mina drömmar hahaha vissa älskar jag vissa vill jag bara gråta av men sen inser jag att det kan vara ganska kul att drömma. Jag hade kanske tänkt att skriva ner dom när jag vaknar för det är inte så att jag kommer ihåg dom i veckor eller år fast jag kommer ihåg dom jag älska och hatar konstigt men.
är det någon som är sugen på att börja skriva ner era drömmar i block så skulle det vara kul jag kan kanske skriva några här om dom inte är allt för personliga hahaha.
Okej jag vet att ingen kommer orka läsa allt detta babbel men om du har det Tack och Grattis du överlevde uppskattat att du läste det!!! :)
Nu ska jag bege mig till sängs så sov gott allihopen!!
Kramar till er!!


(bildlöst inlägg sorry! :/ )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:


RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo