Allt har varit som en storm på ett hav runt mig

2014-11-08 @ 19:03:20
 
 
 
10 saker ni kanske inte visste om mig:
 
  1.  Jag HATAR ketchup, verkligen alltså vill inte ens röra flaskan. Ingen aning vars detta kommer ifrån men hursom är jag faktiskt inte ett fan av såser gillar inte det riktigt.
  2. Har varit utomlands på "riktigt" 1 gång och det gick till Grekland på Kreta, sen har jag varit i Finland 2 gånger och Norge tror jag det bara är 1 gång.
  3. Jag och Jesper har varit tsm i ett år i slutet av denna månaden, han är också mitt första "riktiga" förhållande.
  4. Gymnastik har en speciell plats i mitt hjärta och det har väl den mesta sortens träning men gymnastik är faktiskt speciellt, det låter säker märkligt och så då jag inte alls är en stjärna i denna sport så är det en så mäktig känsla av allt. Innan tävling, när man står på golvet och ska tävla, alla träningar, all taggmusik och den härliga stämningen i en trupp det för mig är magiskt, jag får en sån härlig känsla i magen av att befinna mig i en gymnastikhall.
  5. Är det levande ljus tända på en toalett när man är på middag eller liknade avstår jag ifrån att tända lampan, kanske alla gör men tycker det inte behövs då och man får en mysig känsla haha.
  6. Jag oroar mig inte mycket i onödan och stressar inte i onödan heller, jag tar allt oftast som det kommer så får det gå bra.
  7. Nike är ett av favoritmärket som finns, hur snygga är inte deras skor? Dessutom är deras kläder supersköna och snygga äger dock inte så mycket av nike då jag inte alltid vill lägga pengarna på det men hade jag haft pengar i mängder hade större delen av min garderob bestått av träningskläder från Nike och resten av träningskläderna från Adidas. 
  8. Jag har nog ett litet sockerberoende
  9. När jag är hemma går jag på toa alltför många gånger.
  10. Jag trivs inte på ställen där det är för mycket människor, då får jag lätt panik. Typ en gång när jag var i Stockholm var det typ flera stora konserter osv typ festivaler också tror jag så det var sjukt mycket mer folk där än vad jag är van vid och då blir jag sjukt stressad. Skulle aldrig klara av att bo i en större stad länge, vill helst bo typ som jag bor nu där det man inte blir stressad av allt och alla.
 

Från då till nu, från nu till då det är mer än vad du ser på mig utanpå

2014-11-08 @ 11:40:07
 
 
 
Lite halvkass uppdatering på en vecka cirkus, sorry för det men har inte riktigt haft tid. Har haft samprov på Sveriges styrelseskick vilket var as svårt tyckte jag dels för att jag kanske inte hade tränat mycket på det och för att jag egentligen inte bryr mig hur ett förslag på att stifta en ny lag går till... Sedan igår hade jag inlämning av en novell till svenskan så jag la updateringen lite på sidan.
 
Hursom så kan jag ju berätta att jag faktiskt ska få operera mig!!! Jippie, då slipper jag förhoppningsvis gå omkring och ha ont och inte kunna göra något. Denna operation kommer ske i UPPSALA av alla ställen eftersom det tydligen inte fanns en fotkkirurg tillgänglig i Umeå för tillfället eller nått så om jag skulle opereras här i Umeå skulle jag behöva vänta mellan 5-7 månader och nu behöver jag bara vänta cirkus 3 månader så det är det ju värt, Exakt vad dom ska göra i operationen minns jag inte riktigt men jag antar att jag ska få tillbaka några slags ledband och så också skulle dom bara checka insidan av min fot också. Hoppas verkligen att jag får detta bortgjort innan jul så jag någon gång kan få börja träna som vanligt igen!! så sjukt drygt att behöva vänta så mycket!


RSS 2.0