woopwoop

2013-01-31 @ 20:48:55
ja detta är alltså det ända jag fotat på fruktansvärt länge..  aja det började med att jag såg kameran så då tänkte ja att jag kunde ta lite oseriösa kort. jag började på manuelt läge men jag orkade inte ändra något och jag orkade inte ställa upp något stativ heller så jag ställde kameran på några böcker på skrivbordet och så tog jag ett kort som visade sig bli rätt kreativt så jag ändra lite ISO och slutartid och så tände jag lampan i taket och drog ner patienerna och satte mig i sängen men min skrivbordslampa riktad mot mig och så blev dessa bilder.
Dessa känns lite dystra tycker jag som inte va tanken från början men iaf haha :)
 
HOW TO DO IT FÖR I KNOW YOU WANT TO DO IT!!!!
          
           VAD DU BEHÖVER:
  • En kamera kan va bra att ha.
  • En fjärrutlösare också bra att ha (om man inte har det kan man lika väl använda ordet jag inte kommer på nu men typ fördröjningen typ efter du tryckt på knappen tar det 5-10 sek innan kameran tar. om denna inställning inte finns kan du alltid be någon annan ta korten på dig!)
  • något att ställa kameran på (tex ett skrivbord + böcker eller typ en stol + böcker eller om din kompis tar så håller hon/han såklart i kameran haha ganska logiskt)
  • dig själv att fota
  • En lampa.

 

       HUR DETTA BÖR GÅ TILL:

  • Rikta kameran mot dig själv och knäpp några kort kolla sedan på resultaten och pröva dig fram med inställningarna ISO, Slutartid, bländartal osv.
    Jag hade inställningarna:
    Bländartal       F/4.5
    Slutartid          1/125
    Iso                   400
    Och brännvid 35
  • Ha din taklampa tänd och rikta din skrivbordslampa mot det som du vill ha "ljust"
  • klicka sedan på fjärrutlösaren eller kameran och snabbt har du ett lite mer effektfullt kort

haha omg inte asbra beskrivet ↑ men hoppas att någon tyckte det hjälpte eller som vill göra det haha åh aja nu ska jag avnjut ett glad vatten ♥

 


.............:P

2013-01-30 @ 17:14:00
 

INSTAGRAM BABE

2013-01-30 @ 16:20:11
 


RSS 2.0